maanantai 12. huhtikuuta 2010

Vii.

Julkaistaanpas nyt nämä varsinaiset nimet. Nimeämisessä avusti Kennelliitto, antaen ohjeet tyyliin "jos sinulla ei ole kennelnimeä, saat antaa yhden nimen, jossa ei saa olla samoja päätteitä tahi etuliitteitä ja kirjaimia olkoon korkeintaan 20."
No, mutta laitan sulkuihin nimet, joita suunnittelin toisiksi nimiksi, lapsille tulee vain etunimet ja myöhemmin, jahka kennelnimi Kennelliitosta tulee, eteen lisätään se, jonka kennelnimeksi saan.:-)
Elikkäs, esittelen, ylpeänä tottakai;
Arne (Onnenpoika)

Astrid (Pitkähäntä)

Alva (Unennäkijä)


Arttur (Hirmuinen) (jonka kutsumanimi on Sakari)

Aune (Haltiamieli)


Rakkaat, pienet, ihanaiset naskalihampaat ovat kaikki saaneet omat, hyvät kodit suurella todennäköisyydellä. Lähellä jäänee kolme, kaksi lähtee etelään, mutta muuttavat sinne lähelle toisiaan. Olen iloinen kaikista kodeista, pennunodottajista, joihin tutustuminen on ollut ihanaa.
Malttakaa vielä jokunen viikko, meitä purraan nyt!:-)

7 kommenttia:

 1. Ei noiden kuvien jälkeen ole mitään malttia enää täällä näkynyt. Voi maailman suloisimpia otuksia! <3

  Tuli mieleen, että olisikos ne nimet voinut kirjoittaa yhteen? Tyyliin: ArneOnnenpoika, AuneHaltiamieli jne. Vaan eipä tuolla nyt suurta merkitystä ole käytännön kannalta.

  VastaaPoista
 2. Olis ne, mutten halunnut.:-)
  Ne on ihan jotain käsittämättömän suloista. Ja aiheuttavat kamalaa henkistä taantumista, suojelunhalua ja lällyttämistä. (Viimeisestä tokenee äkkiä, kun saa nenäänsä reiät naskaleista.:-)

  VastaaPoista
 3. Kyllä se malttaminen vähän koville ottaa... Onneks on kuvia mitä katsella! Mikähän dumbo Sakarista oikein tulee, kun korvat aina vaan lurpattaa ;)

  VastaaPoista
 4. Kauniit nimet ja ihanat pennut :)

  Katja, Sakari vaan kasvattaa isoja kuulottimiaan, että kuulisi sitten uudessa kodissa paremmin :D

  VastaaPoista
 5. Hyvät nimet :D ja ihanat on pennut edelleen!! Meillä purraan tosi vähän nyt kun Taavi lähti uuteen kotiin, Ässä toki ottaa joskus nenästä tai kaulasta kii...

  VastaaPoista
 6. Voihellallettanententään mitä sulokaisia!
  Älyn kauniit nimet ja pennut, on varmasti vaikea uudessa kodissa odottaa - ja jos vielä tietävät miten tämä rotu vain paranee vanhetessaan niin odottavat vieläkin enemmän! :-)
  Mihin mun "kummilapseni" lähtee?

  VastaaPoista
 7. Ja voi kauhea mä just tajusin ja oikein siis tiedostin että nämähän on meille sukua! :-)

  VastaaPoista