tiistai 27. huhtikuuta 2010

Tyhjää.

Voi olla, että katsantokantani on väärä. Täällä tuntuu tyhjältä, vaikka kolme viidestä on vielä kotona.. Sakari muutti maanantaina ja jo illalla Katja laittoi viestiä, että kaikki on mennyt hyvin.. Sakari oli nukkunut matkan ja perille päästyä alkanut syödä puruluuta.. Ihanaa! Sakari löytyy omasta blogistaan. Aune muutti myös, tosin tänään, Maaningalle tähän lähelle. Aunen eli Aavan perhe aikoo myös perustaa blogin, mutta siitä myöhemmin. Huomenna tulee Susanna ja ottaa mukaansa Alvan, se pääsee mummonsa kaveriksi Säkylään..:-)
Pentujen lähtö on aivan kamalaa. En yleensä itke julkisesti, mutta en voi mitään, kun poru vaan tulee. Älkää rakkaat pentujen kodit saako väärää kuvaa, olen huippuonnellinen teistä kaikista ja pennut on juuri teille passelit ja niiden on aika päästä uusiin seikkailuihin..
Siitä huolimatta tänään mietin, että jos muuttaisin navetan vintille kaikkien näiden kotona olevien pentujen ja Xenan ja Pomppasen kanssa ja kävisin vaan hoitamassa muut eläimet, kun maailma nukkuu, ja jos joku yrittäisi hakea meistä jonkun vintiltä pois, nakkelisin tulijaa märäntyneillä kananmunilla. Mietin sitä siis, että soittaisiko Reijo ambulanssin minulle vai saisinko pitää jäljellä olevat ominani. ;-D
Että sellaista.

2 kommenttia:

  1. Onneks mä ehdin hakea Sakarin ennen hirvittäviä kananmunapommeja! Voin kuvitella, että tuntuu tyhjältä jos viiteen on tottunut ja kolme on jäljellä, kun tuo yksi tekee kodista niin täyden!

    VastaaPoista
  2. En epäile yhtään, etteikö rivien harveneminen tunnu kurjalta. Minäkin olen jo ennättänyt kiintyä noihin, vaikken ole nähnyt kuin muutaman kerran.

    En halua vääntää puukkoa haavassa, mutta olisin _ehkä_ tulossa hakemaan Asterin jo ensi viikon perjantaina, sikäli kun se on ilman kananmunia vielä vietävissä. :D

    VastaaPoista