maanantai 19. huhtikuuta 2010

Naamantaivarpaat..

Voe elämä. Viikon päästä alkaa pennelit lähteä uusiin koteihin! Miten se on mahdollista? Nyt jo? Upeaa olla etuoikeutettu ja saada seurata näitä ystäviä elämän reitillä, alusta saakka. Tämä pentue on minulle merkinnyt hirveästi, eräiden omien asioiden myötä, lisännyt luottamusta elämään ja selviytymiseen. Aivan mahtavaa.
Mukavaa on ollut vastata pentukyselyihin ja se, että olen saanut viiteen perheeseen luvata juuri niihin perheisiin sopivan pennun. Kaikki pennut on siis varattu.
Olisi ollut ihana pitää joku itse, mutta tällä kertaa näin. Hieno tunne on ollut sekin, että jokainen pentu voisi olla se, jonka haluaisin pitää itse. Luonteiltaan kaikki ovat reippaita, sosiaalisia ja iloisia. Ottavat kontaktia ja yllättävissä tilanteissa, jos karkaavat paikalta, tulevat takaisin, Astrid ja Arne ensimmäisinä, sitten Sakari, Aune ja viimeisenä Alva. Alvakaan ei ole pelokas, arka tai mitään sellaista, se on vain, niin kuin pentusten isäkin, filosofinen.:-)
Alva ja Aune ovat muutenkin sellaisia, saattavat pötkötellä puremassa lelua, kun muut riehuvat ja juoksevat. Tosin kun ne villiintyvät, ei puutu ääntä ja kovitenkin ne purevat. Sakari on keskiverto, reipas, osallistuva, mutta rauhallinen, sillä ei ole kova kiire tekemisen tiimellykseen. Luulen, että se on koulutettavuudeltaan hyvä, keskittymiskykyä ainakin löytyy. Sakari tajusi nopeiten, mitä haluan, kun opetin pennuille paineelle myötäämistä kaulapannassa. Jos joku juoksee perässä kun kävelet keittiöstä leikkihuoneeseen, voit vannoa, siellä on Astrid tai Arne. Ne ehtivät kaikkialle ja osallistuvat kaikkeen. Ne myös pussaavat reippaimmin, ottavat paikkansa ja riekkuvat hurjina.
Aivan ihania riähkäpökätsyygeleitä mokomat riiviöt.

P.S. Aika hauskaa, kun Aune on nimetty mummo-vainaan mukaan, äitini sanoi tänään, että edellisen postauksen kuvassa Aune näyttää nimenomaan mummoltani. Minusta Aune on ollut Aune-mummo alusta saakka.:-D <3

Sori. ei uusia kuvia. Kamera kaukana, siis nyt.

1 kommentti:

  1. Jee, uusia kuulumisia. Iloa toimistoon. :]

    Elä kerro muille, mutta Sakari on mun suosikki, se on niin leppoisa aina noissa kuvissakin. Oikea Sakari. :D

    Voi sitä Astridia, melkoinen termiitti se. <3 Siitä taitaa muuten tulla Asteri, näin savolaisittain.

    VastaaPoista